Over First Crown Beheer

Professioneel, daadkrachtig en persoonlijk. Dat zijn de kernwoorden die passen bij First Crown Beheer. Samen met onze opdrachtgevers zoeken we continu naar een optimale vorm van vastgoedbeheer en/of projectmanagement die past bij de vraag van de opdrachtgever, het soort pand en het type huurders. Dit doen we op een eerlijke en no-nonse manier waarbij we altijd het belang van alle stakeholders in de gaten zullen houden. Om de persoonlijke benadering te kunnen blijven garanderen werken we met een beperkt team, maar wel met een ruime hoeveelheid ervaring. Graag stellen we ons team aan u voor.

Ton Steenbeek

Ton is al vanaf het prille begin betrokken bij de ontwikkeling van First Crown Beheer en zet met zijn (technische) kennis en ervaring de lijnen binnen de organisatie uit. Naast een eigen bedrijf in gebouwautomatisering heeft Ton een achtergrond in Elektrotechniek, HVAC en Facility Management. Ook heeft Ton diverse grote verbouwingsprojecten begeleid, waardoor hij inhoudelijk zeer goed op de hoogte is van gebouwtechniek en vastgoedbeheer.

Ton Steenbeek | First Crown

In zijn rol als Property Manager zet hij deze kennis onder andere in voor technische due diligence bij aankoop van panden, het organiseren en begeleiden van verbouwingstrajecten en het vernieuwen van technische installaties. Tevens vertegenwoordigt hij de belangen van de gebouweigenaren in gesprekken met belangrijke stakeholders als de gemeentes, architecten en makelaars.

Jan Schram

Sinds 2018 is Jan in dienst van First Crown Beheer. Daarvoor heeft Jan zo’n 10 jaar diverse facilitaire beheer- en adviesrollen vervuld, waaronder interim-manager en consultant bij een adviesbureau in facility en huisvestingsmanagent. Die ervaring in combinatie met een Bachelor Opleiding in Facility Management en een Master in Business Administration maakt dat Jan in zijn rol als Facility Manager bij First Crown Beheer goed tot zijn recht komt.

Jan Schram | First Crown Beheer

Met een klantgerichte focus richting de huurders en een inhoudelijk onderlegde benadering richting dienstverlenende partijen probeert Jan dagelijks een optimaal dienstverleningsniveau te realiseren binnen de panden, waarbij een juiste prijs-kwaliteitverhouding uiteraard niet uit het oog verloren wordt.

Marcel van Broekhoven


Marcel is sinds begin 2020 in zijn rol als Business Controller het financiële geweten van First Crown Beheer. Met een zeer uitgebreide achtergrond in het financieel administratieve werkveld met een opleiding Master of Arts in Controlling en in rollen als financieel teamleider, manager Control & Finance en Business Controller heeft hij ruime expertise op dit gebied.

Marcel van Broekhoven | First Crown Beheer

Daarnaast houdt Marcel zich bezig met het opstellen en beheersen van (project)budgetteren en jaarrekeningen. Daardoor is Marcel als geen ander in staat is om de link te leggen tussen de inhoudelijke dienstverlening, het inzichtelijk maken van het kostenaspect hiervan en de financiële afwikkeling onder gebouweigenaar en huurders. Servicekosten is dan ook Marcels expertisegebied.

Menno Kooiman

Ook Menno is vanaf het begin betrokken bij First Crown Beheer, maar al ver daarvoor was hij werkzaam in gebouwonderhoud. Niet alleen in kantoorpanden, maar ook binnen horecapanden en particuliere woningen heeft Menno kennis opgedaan van hoe panden juiste, gestructureerde onderhoud moeten worden. Van origine is Menno opgeleid als timmerman en hij heeft bewezen een echte gepassioneerde vakman te zijn op dit gebied.

Menno Kooiman | First Crown Beheer

Met een hetzelfde gedrevenheid voert hij nu zijn rol als Hoofd Technische Dienst uit, waarbij hij zijn technische kennis en nauwkeurigheid die hij als timmerman heeft opgedaan goed kan gebruiken. In zijn werk stuurt hij een eigen team van 5 onderhoudsmedewerkers en een elektricien aan, die naast dagelijks onderhoudswerk ook verbouwingen, reparaties en tuinonderhoud uitvoeren. Daarnaast zorgt Menno voor de begeleiding van externe partijen en houdt hij toezicht op de panden

Receptie(s)

Op diverse locaties waar First Crown Beheer het beheer verzorgt, zetten wij onze eigen receptionistes in. Momenteel bestaat de groep receptionistes uit 9 dames verdeeld over vier receptielocaties. De receptionistes zijn naast gastvrouw het verlengstuk van de organisatie van First Crown Beheer en acteren als de ogen en oren van de organisatie binnen de gebouwen.

Als eerste contactpunt met de huurders krijgen zij veel mee van wat er op de panden speelt. Het nauwe contact dat ze met de huurders, bezoekers en leveranciers hebben, biedt de mogelijkheid om de ware wensen en verzoeken boven tafel te krijgen zodat First Crown Beheer de dienstverlening hier zo goed mogelijk op af kan stemmen.

Technische dienst

First Crown Beheer heeft de beschikking over een eigen technische dienst, welke dagelijks in de weer zijn om de gebouwen die wij beheren in een uitstekende conditie te houden. Onze technische dienst, onder leiding van Menno Kooiman, bestaat uit 5 all-round technische medewerkers die naast klein dagelijks onderhoud ook in staat zijn om interne verbouwingen, renovaties en reparaties uit te voeren.

Technische dienst | First Crown Beheer

Tevens worden zij ingezet voor groen- en terreinonderhoud en voor verhuisklussen. Naast deze all-round medewerkers beschikt de technische dienst ook nog over een gediplomeerd elektricien die zich richt op aanpassingen van de installaties in huurdersruimtes, verlichting (binnen en buiten) en geluid.

Wil je graag in contact komen?

Dat kan! We nemen graag de mogelijkheden met je door. Samen kunnen we kijken naar mogelijkheden waarbij jij focus kan houden op jouw core business.

First Crown Beheer B.V.

+31(0)76 20 08 007 beheer@firstcrown.nl Wij proberen je binnen 24 uur van een passend antwoord te voorzien.