Nieuwsbericht | 19 april 2022

Samenwerking NewCold

Nieuw project Oosterhoutseweg

2022 gaat een bijzonder jaar worden voor First Crown Beheer, mede door een spectaculair nieuw project waarbij de organisatie betrokken zal zijn. Het gaat om de ontwikkeling van het gebouw aan de Oosterhoutseweg 105 te Breda. Dit gebouw zal het nieuwe hoofdkantoor worden van NewCold, een wereldwijde speler op het gebied van logistieke dienstverlening.

Bond Gardens

In de afgelopen weken kwam het nieuws naar buiten dat de locatie met de werknaam “Bond Gardens” verkocht is. Het voormalige bankgebouw en daarna callcenter werd in 2018 verkocht aan Bond Concepts van vastgoedondernemer Alexander Oet. Sindsdien is het gebouw enkele jaren het thuis geweest van diverse vastgoedbeschermers, startups en beginnende huurders totdat er een definitief ontwikkelplan voor deze locatie zou komen. Eind 2021 zijn de plannen concreter geworden en begin 2022 heeft dit geleid tot een verkoop van de locatie door Bond aan de firma NewCold.

Hoofdkantoor NewCold

NewCold heeft al vanaf het beginstadium aangegeven zeer ambitieuze plannen te hebben met de locatie, die zijn in willen gaan zetten als hoofdkantoor voor dit wereldwijde bedrijf. Deze locatie moet het vlaggenschip worden van de organisatie waarbij duurzaamheid tot een extreem hoog niveau wordt getild, waar kwaliteit en uitstraling een grote rol spelen om een showroom te zijn voor klanten en bezoekers en waar medewerkers vanuit alle windstreken in de wereld kunnen werken in een luxe omgeving. Kortom een fantastische plek om te zien en te verblijven.

Bouwbegeleiding en beheer

First Crown Beheer verzorgde het beheer van de locatie al onder de naam Bond Gardens, maar is ook betrokken geweest bij de overname van de locatie door NewCold. Deze betrokkenheid heeft er ook toe geleid dat First Crown Beheer de bouwbegeleiding zal gaan verzorgen van dit traject. Na de totstandkoming zal First Crown Beheer ook het beheer van de locatie gaan verzorgen.

Meer nieuws

Workshop meldingen en communicatie

14 april 2022

Nieuwe locatie Bergschot Breda

16 december 2020

Start project NewCold

30 juni 2022

Wil je graag in contact komen?

Dat kan! We nemen graag de mogelijkheden met je door. Samen kunnen we kijken naar mogelijkheden waarbij jij focus kan houden op jouw core business.

First Crown Beheer B.V.

+31(0)76 20 08 007 beheer@firstcrown.nl Wij proberen je binnen 24 uur van een passend antwoord te voorzien.