Over First Crown Beheer

Professioneel, daadkrachtig en persoonlijk.

Dat zijn de kernwoorden die passen bij First Crown Beheer. Samen met onze opdrachtgevers zoeken we continu naar een optimale vorm van vastgoedbeheer en/of projectmanagement die past bij de vraag van de opdrachtgever, het soort pand en het type huurders. Dit doen we op een eerlijke en no-nonsense manier waarbij we altijd het belang van alle stakeholders in de gaten zullen houden. Om de persoonlijke benadering te kunnen blijven garanderen werken we met een beperkt team, maar wel met een ruime hoeveelheid ervaring. Graag stellen we ons team aan u voor.

Jan Schram

Sinds 2018 is Jan in dienst van First Crown Beheer. Daarvoor heeft Jan zo’n 10 jaar diverse facilitaire beheer- en adviesrollen vervuld, waaronder interim-manager en consultant bij een adviesbureau in facility en huisvestingsmanagement. Die ervaring in combinatie met een Bachelor Opleiding in Facility Management en een Master in Business Administration maakt dat Jan in zijn rol als Facility Manager bij First Crown Beheer goed tot zijn recht komt. Met een klantgerichte focus richting de huurders en een inhoudelijk onderlegde benadering richting dienstverlenende partijen, probeert Jan dagelijks een optimaal dienstverleningsniveau te realiseren binnen de panden, waarbij een juiste prijs-kwaliteitverhouding uiteraard niet uit het oog verloren wordt.

Marcel van Broekhoven

Marcel is sinds begin 2020 in zijn rol als Business Controller het financiële geweten van First Crown Beheer. Met een zeer uitgebreide achtergrond in het financieel administratieve werkveld met een opleiding Master of Arts in Controlling en in rollen als financieel teamleider, manager Control & Finance en Business Controller heeft hij ruime expertise op dit gebied. Daarnaast heeft Marcel jarenlange ervaring in het aansturen van teams in de ondersteunende dienstverlening zoals Facility Management, ICT en Safety. Daardoor is Marcel als geen ander in staat om de link te leggen tussen de inhoudelijke dienstverlening, het inzichtelijk maken van het kostenaspect hiervan en de financiële afwikkeling onder gebouweigenaar en huurders. Servicekosten is dan ook Marcels expertisegebied. Daarnaast houdt Marcel zich bezig met het opstellen en beheersen van (project)budgetten en jaarrekeningen.

Menno Kooiman

Ook Menno is vanaf het begin betrokken bij First Crown Beheer, maar al ver daarvoor was hij werkzaam in gebouwonderhoud. Niet alleen in kantoorpanden, maar ook binnen horecapanden en particuliere woningen heeft Menno kennis opgedaan van hoe panden juist en gestructureerd onderhouden moeten worden. Van origine is Menno opgeleid als timmerman en hij heeft bewezen een echt gepassioneerde vakman te zijn op dit gebied. Met een zelfde gedrevenheid voert hij nu zijn rol als Hoofd Technische Dienst uit, waarbij hij zijn technische kennis en nauwkeurigheid die hij als timmerman heeft opgedaan goed kan gebruiken. In zijn werk stuurt hij een eigen team van 5 onderhoudsmedewerkers en een elektricien aan, die naast dagelijks onderhoudswerk ook verbouwingen, reparaties en tuinonderhoud uitvoeren. Daarnaast zorgt Menno voor de begeleiding van externe partijen en houdt hij toezicht op de panden.

Receptie(s)

Op diverse locaties waar First Crown Beheer het beheer verzorgt, zetten wij onze eigen receptionistes in. Momenteel bestaat de groep receptionistes uit 11 dames verdeeld over vier receptielocaties. De receptionistes zijn naast gastvrouw het verlengstuk van de organisatie van First Crown Beheer en acteren als de ogen en oren van de organisatie binnen de gebouwen. Als eerste contactpunt met de huurders krijgen zij veel mee van wat er in en om de panden speelt. Het nauwe contact dat ze met de huurders, bezoekers en leveranciers hebben, biedt de mogelijkheid om de ware wensen en verzoeken boven tafel te krijgen zodat First Crown Beheer de dienstverlening hier zo goed mogelijk op af kan stemmen.

Technische dienst

First Crown Beheer heeft de beschikking over een eigen technische dienst, die dagelijks in de weer is om de gebouwen die wij beheren in een uitstekende conditie te houden. Onze technische dienst, onder leiding van Menno Kooiman, bestaat uit 5 allround technische medewerkers die naast klein dagelijks onderhoud ook in staat zijn om interne verbouwingen, renovaties en reparaties uit te voeren. Tevens worden zij ingezet voor groen- en terreinonderhoud en voor verhuisklussen. Naast deze allround medewerkers beschikt de technische dienst ook nog over een gediplomeerd elektricien die zich richt op aanpassingen van de installaties in huurdersruimtes, verlichting (binnen en buiten) en geluid.

Wil je graag in contact komen?

Dat kan! We nemen graag de mogelijkheden met je door. Samen kunnen we kijken naar mogelijkheden waarbij jij focus kan houden op jouw core business.

First Crown Beheer B.V.

+31(0)76 20 08 007 beheer@firstcrown.nl Wij proberen je binnen 24 uur van een passend antwoord te voorzien.