Bouw- & Projectmanagement

Volledig in control over je (bouw-)projecten

Projecten komen te pas en te onpas voor en een goede begeleiding kost tijd en inzet van mensen. Als dat niet voorhanden is, dan is (gedeeltelijke) uitbesteding een perfecte oplossing. First Crown kan hierin ondersteunen met vakkundige en ervaren medewerkers.

Uit handen geven wat jij wil
Strak toezicht op jouw projecten
Duidelijke agenda's en voortgangsrapporten
Uitvoering binnen grenzen van tijd, geld en middelen

Bouw- en projectmanagement

Binnen organisaties komen regelmatig projectmatige werkzaamheden voor die te maken hebben met het gebouw. Denk aan verbouwingen, verhuizingen, aanpassingen aan installaties of herstructurering van technische of facilitaire processen. Het managen van deze projecten kan bij de eigen medewerkers weggelegd worden, maar vaak hebben zij door de hoge mate van efficiënt werken al hun handen vol aan hun eigen werkzaamheden en/of ontbreekt het hen aan technisch inhoudelijke kennis. In zulke gevallen is het raadzaam om ondersteuning te zoeken en personen te betrekken met de juiste inhoudelijke kennis.

Mogelijkheden

First Crown Beheer werkt met gedreven medewerkers die jarenlange ervaring hebben in diverse projectmatige rollen. Hierdoor zijn wij in staat te ondersteunen in diverse trajecten. Enkele voorbeelden hiervan waarin wij in het verleden al veel ervaring hebben opgedaan zijn:

  • Projectmanagement: Managen van complete (verbouwings-)trajecten
  • Projectleiding: Begeleiden van verhuizingen, verbouwingen: voornamelijk aansturing van aannemers en contractpartijen die zijn ingehuurd door de opdrachtgever
  • Aanneming: Uitvoeren en begeleiden van verbouwingen (bijvoorbeeld verbouwing huurdersruimte)

Uiteraard is maatwerk, zoals een combinatie van bovenstaande diensten, altijd mogelijk.

Bekijk hier enkele van de door ons uitgevoerde projecten

Gerelateerd project

Zonnepaneelvelden

Groene energie

De energietransitie wordt steeds zichtbaarder. Op veel plekken in het land (en daarbuiten) ontstaan er projecten die duurzame energie genereren zoals zonne-, water- en windkrachtcentrales. Ook Bond Concepts heeft ons gevraagd hierin mee te denken en locaties te voorzien van zonnepanelen.

Nieuwbouw atrium

Een tweede huiskamer voor huurders en bezoekers

Van origine bestond het kantorencomplex gelegen aan de Verlengde Poolseweg 6-46 te Breda uit drie kantoortorens, verbonden door een plint op de begane grond. Elk gebouw had een eigen ingang en verbinding tussen de panden was niet aanwezig. Toen Bond Concepts in 2018 eigenaar werd van het kantorencomplex was één ding al snel duidelijk, namelijk dat het “Bond” DNA moet worden toegevoegd.

Bond Concepts

Een totaalconcept met de WOW-factor

Sinds 2018 voert First Crown Beheer technisch, facilitair en administratief beheer uit voor de gebouwen van Bond Concepts. Inmiddels betekent dit het beheer van 60.000 m2 aan multi-tenant vastgoed.

Taurus - Rivium Quadrant

Mooie projecten in korte tijd

Op bedrijventerrein Rivium Quadrant in Capelle aan den IJssel staat het pand Taurus (3200 m2 VVO). Vanaf het moment van aankoop van het pand eind 2016 door Capellus BV tot aan het moment van verkoop van het pand in juni 2020 heeft First Crown Beheer het technische en administratieve beheer van deze locatie uitgevoerd.

Wil je graag in contact komen?

Dat kan! We nemen graag de mogelijkheden met je door. Samen kunnen we kijken naar mogelijkheden waarbij jij focus kan houden op jouw core business.

First Crown Beheer B.V.

+31(0)76 20 08 007 beheer@firstcrown.nl Wij proberen je binnen 24 uur van een passend antwoord te voorzien.