Technisch Beheer

Goed onderhouden en verzorgd tot in detail

Een vastgoedobject is een waardevol bezit en om de waarde vast te houden of te verhogen is passend technisch beheer van essentieel belang. First Crown Beheer, goed voor meer dan 100.000 m2 aan vastgoedbeheer, kan u daarin volledig ontzorgen.

Kwaliteitsniveau aangepast aan jouw wensen
Snelle service door eigen Technische Dienst
Persoonlijke benadering en vaste aanspreekpunten
Van planning op hoofdlijnen tot uitvoering in detail

Technisch beheer

Technisch beheer van een gebouw is meer dan alleen zorgen dat er planmatig onderhoud uitgevoerd wordt en dat meldingen van huurders worden opgevolgd. Ondanks dat dit belangrijke onderdelen zijn, vereist vastgoedbeheer meer dan de uitvoering. Vastgoedbeheer gaat om plannen maken die in lijn zijn met de toekomstplannen van het gebouw en acteren aan de hand van die plannen.

Aanpak

First Crown Beheer werkt met een aanpak die zich focust op lange, middellange en korte termijn en die aanhaakt bij strategische en tactische doelen van de vastgoedeigenaar.

Lange termijn
De lange termijnplannen worden opgesteld in samenspraak met de eigenaar en zijn gericht op welke richting de eigenaar met het pand op wil. Denk hierbij aan vernieuwen/verbouwen, verduurzamen of de huidige kwaliteit handhaven. Op basis van deze afstemming worden de volgende zaken verzorgd:

  • Meerjarenonderhoudsplanning
  • Duurzaamheidsbeleid
  • Reserveringen/plannen voor vervangingen en/of aanpassingen

Middellange termijn
Voor de middellange termijn worden de strategische lange termijn plannen verwerkt tot concrete stappen die bijdragen aan het behalen van de lange termijn:

  • Jaarbudgetten
  • Plannen voor verbouwingen, renovaties, installatievernieuwingen en groot onderhoud
  • Projectplanningen
  • (Onderhouds-)contracten

Korte termijn:
De korte termijn is de operationalisering van de lange en middellange termijnplannen. Het betreft hierbij:

  • Uitvoering van planmatig en correctief onderhoud
  • Uitvoering geven projectplannen (verbouwingen, renovaties, vernieuwingen en groot onderhoud)
  • Servicedeskwerkzaamheden

Door deze aanpak is First Crown Beheer in staat om het hele proces van vastgoedbeheer te organiseren en continu aan het roer te blijven met het juiste eindpunt in zicht. Werkzaamheden en aanpassingen zullen altijd in dienst zijn van de lange termijn en desinvesteringen worden zo tot een minimum beperkt.

Kennis

First Crown Beheer beschikt over medewerkers met jarenlange ervaring in vastgoedbeheer en daarom hebben we veel technische en facilitaire inhoudelijke kennis in huis. Daarnaast zijn we op de hoogte van vigerende wet- en regelgeving en werken we samen met adviseurs die ons tijdig op de hoogte brengen van de aanpassingen in de wetgeving.

Uitvoering

Het operationele werk wordt uitgevoerd door ons eigen technische team, maar we hebben ook een groot netwerk van aannemers en contractpartijen waarmee we op diverse plekken in Nederland en België samenwerken. Zo kunnen we altijd snel aan de slag gaan en het kwaliteitsniveau leveren dat we voor ogen hebben. Ook staan we er voor open om met bestaande leveranciers op een locatie aan de slag te gaan als de opdrachtgever hier een specifieke voorkeur voor heeft.

Gerelateerd project

Druivenstraat 3

Totale ontzorging van huurders tot facturen

De locatie Druivenstraat 3 in Breda, voorheen bekend als gebouw Doornbos, is sinds medio 2019 in beheer bij First Crown Beheer. De eigenaar van het pand heeft het volledige beheer van het pand uit handen gegeven aan First Crown Beheer. Naast het administratieve en technische beheer, voert First Crown Beheer hier ook het commercieel beheer uit.

Bond Concepts

Een totaalconcept met de WOW-factor

Sinds 2018 voert First Crown Beheer technisch, facilitair en administratief beheer uit voor de gebouwen van Bond Concepts. Inmiddels betekent dit het beheer van 60.000 m2 aan multi-tenant vastgoed.

Taurus - Rivium Quadrant

Mooie projecten in korte tijd

Op bedrijventerrein Rivium Quadrant in Capelle aan den IJssel staat het pand Taurus (3200 m2 VVO). Vanaf het moment van aankoop van het pand eind 2016 door Capellus BV tot aan het moment van verkoop van het pand in juni 2020 heeft First Crown Beheer het technische en administratieve beheer van deze locatie uitgevoerd.

Wil je graag in contact komen?

Dat kan! We nemen graag de mogelijkheden met je door. Samen kunnen we kijken naar mogelijkheden waarbij jij focus kan houden op jouw core business.

First Crown Beheer B.V.

+31(0)76 20 08 007 beheer@firstcrown.nl Wij proberen je binnen 24 uur van een passend antwoord te voorzien.