Financieel Beheer

Overzicht en structuur in de financiële stromen

Het bezit van een pand gaat gepaard met diverse financiële stromen, zowel inkomend als uitgaand. Of het nu gaat om huurinkomsten, servicekosten, investeringen of onderhoudskosten, de zaken moeten financieel administratief goed op orde zijn. First Crown Beheer kan je hier volledig in ondersteunen.

Inzicht en overzicht in financiële stromen
Geen omkijken naar incasseren van facturen
Strak georganiseerd contractbeheer
Administratie volledig georganiseerd

Financieel beheer van First Crown Beheer

Wanneer er gewerkt wordt met financiën is een goede financiële administratie van groot belang om alles op een ordelijke manier te laten verlopen zodat er geen inkomsten misgelopen worden en betalingen niet te lang blijven liggen met fouten of boetes tot gevolg. Op het gebied van financieel beheer kan First Crown Beheer ondersteuning bieden.

Contract- en facturenbeheer

Goed financieel beheer begint met goede registratie en administratie. Daarmee helpt First Crown Beheer op de volgende onderdelen:

  • Contractenadministratie: het opslaan en registreren van contracten, waardoor contracten snel en overzichtelijk te raadplegen zijn;
  • Administratie facturen: het opslaan en administreren van facturen voor eenvoudige inzage;

Facturen

Ook qua facturering kunnen wij ondersteunen. De zaken die wij uit handen nemen kunnen zijn:

  • Verwerking inkomende facturen: controle op inkomende facturen, inboeken en verwerken tot en met betaling
  • Verwerking uitgaande facturen: Opstellen en verzenden uitgaande (huur-)facturen
  • Incasso: Incasseren en waar nodig vorderen van uitstaande posten

 

Servicekosten

Een belangrijk onderdeel van het beheer van vastgoed is grip hebben en houden op de servicekosten, ongeacht of deze afgekocht zijn of verrekend worden. First Crown Beheer kan er voor zorgen dat er vooraf bekend is wat de servicekosten gaan zijn en houden controle op de servicekosten. Dit doen we door:

  • Begroten en afwikkelen: het inzichtelijk maken van servicekosten, deze gedurende de looptijd monitoren en deze juist alloceren
  • Afrekeningen: het jaarlijks verrekenen van de servicekosten met huurders en eigenaar.
  • Inschrijven opdrachten: het aanbesteden van de dienstverlening en het opstellen van marktconforme contracten gebaseerd op het passende kwaliteitsniveau.

Gerelateerd project

Druivenstraat 3

Totale ontzorging van huurders tot facturen

De locatie Druivenstraat 3 in Breda, voorheen bekend als gebouw Doornbos, is sinds medio 2019 in beheer bij First Crown Beheer. De eigenaar van het pand heeft het volledige beheer van het pand uit handen gegeven aan First Crown Beheer. Naast het administratieve en technische beheer, voert First Crown Beheer hier ook het commercieel beheer uit.

Bond Concepts

Een totaalconcept met de WOW-factor

Sinds 2018 voert First Crown Beheer technisch, facilitair en administratief beheer uit voor de gebouwen van Bond Concepts. Inmiddels betekent dit het beheer van 60.000 m2 aan multi-tenant vastgoed.

Taurus - Rivium Quadrant

Mooie projecten in korte tijd

Op bedrijventerrein Rivium Quadrant in Capelle aan den IJssel staat het pand Taurus (3200 m2 VVO). Vanaf het moment van aankoop van het pand eind 2016 door Capellus BV tot aan het moment van verkoop van het pand in juni 2020 heeft First Crown Beheer het technische en administratieve beheer van deze locatie uitgevoerd.

Wil je graag in contact komen?

Dat kan! We nemen graag de mogelijkheden met je door. Samen kunnen we kijken naar mogelijkheden waarbij jij focus kan houden op jouw core business.

First Crown Beheer B.V.

+31(0)76 20 08 007 beheer@firstcrown.nl Wij proberen je binnen 24 uur van een passend antwoord te voorzien.