Onze projecten

In het relatief korte bestaan heeft First Crown Beheer een schitterend portfolio opgebouwd van diverse gebouwen waarvan zij het (technisch) beheer uitvoeren. Daarnaast heeft First Crown Beheer een aantal mooie projectmanagementtrajecten mogen begeleiden. Onderstaand vind je een greep uit de projecten van First Crown Beheer.

NewCold

Bouwmanagement en beheer

First Crown Beheer heeft er een prachtig project in uitvoering bij; de ontwikkeling van het gebouw aan de Oosterhoutseweg 105 te Breda. Dit gebouw zal het nieuwe hoofdkantoor worden van NewCold, een wereldwijde speler op het gebied van logistieke dienstverlening en het exploiteren van geautomatiseerde diepvriesmagazijnen.

Bond Concepts

Een totaalconcept met de WOW-factor

Sinds 2018 voert First Crown Beheer technisch, facilitair en administratief beheer uit voor de gebouwen van Bond Concepts. Inmiddels betekent dit het beheer van 60.000 m2 aan multi-tenant vastgoed.

Druivenstraat 3

Totale ontzorging van huurders tot facturen

De locatie Druivenstraat 3 in Breda, voorheen bekend als gebouw Doornbos, is sinds medio 2019 in beheer bij First Crown Beheer. De eigenaar van het pand heeft het volledige beheer van het pand uit handen gegeven aan First Crown Beheer. Naast het administratieve en technische beheer, voert First Crown Beheer hier ook het commercieel beheer uit.

Taurus - Rivium Quadrant

Mooie projecten in korte tijd

Op bedrijventerrein Rivium Quadrant in Capelle aan den IJssel staat het pand Taurus (3200 m2 VVO). Vanaf het moment van aankoop van het pand eind 2016 door Capellus BV tot aan het moment van verkoop van het pand in juni 2020 heeft First Crown Beheer het technische en administratieve beheer van deze locatie uitgevoerd.

Bond Energy

Duurzaamheid als drijfveer

Eén van de grootste uitdagingen waar we op alle niveaus in de samenleving mee te kampen hebben is het klimaatprobleem. Wij allen krijgen te maken met de opwarming van de aarde, het op raken van fossiele brandstoffen en slechte algehele gesteldheid van het milieu. Overal worden er initiatieven opgestart om hier in positieve zin aan bij te dragen. En voor eenieder zal die bijdrage, afhankelijk van zijn of haar mogelijkheden, anders zijn.

Nieuwbouw atrium

Een tweede huiskamer voor huurders en bezoekers

Van origine bestond het kantorencomplex gelegen aan de Verlengde Poolseweg 6-46 te Breda uit drie kantoortorens, verbonden door een plint op de begane grond. Elk gebouw had een eigen ingang en verbinding tussen de panden was niet aanwezig. Toen Bond Concepts in 2018 eigenaar werd van het kantorencomplex was één ding al snel duidelijk, namelijk dat het “Bond” DNA moet worden toegevoegd.

Wil je graag in contact komen?

Dat kan! We nemen graag de mogelijkheden met je door. Samen kunnen we kijken naar mogelijkheden waarbij jij focus kan houden op jouw core business.

First Crown Beheer B.V.

+31(0)76 20 08 007 beheer@firstcrown.nl Wij proberen je binnen 24 uur van een passend antwoord te voorzien.