Nieuwsbericht | 04 november 2020

Zonnepanelen Bond Towers / Bond Park

Sinds enkele weken zijn de locaties Bond Towers en Bond Park voorzien van velden met zonnepanelen. De plaatsing van de zonnepanelen is tot stand gekomen door een samenwerking van Bond Energy (een samenwerkingsverband tussen de Brabantse Ondernemingsmaatschappij en First Crown Beheer) en de gebouweigenaren.

Met 150 zonnepanelen op Bond Towers en 85 panelen op Bond Park is de verwachting dat er jaarlijks in totaal ongeveer 62.000 kWh wordt opgewerkt aan duurzame energie. Dit staat gelijk aan eens jaarlijks gemiddeld energieverbruik van 22 huishoudens (Nibud, 2020).

De plaatsing van de zonnepanelen draagt niet alleen bij aan de verduurzaming van de panden maar is ook ten faveure van het energielabel van de panden. Tezamen met alle andere duurzaamheidsinitiatieven in de panden is bij Bond Towers het energielabel A reeds gerealiseerd en bij Bond Park is men een stuk verder in de richting gekomen.

Meer nieuws

Bond Towers ontvangt Energielabel A++

28 mei 2024

Verduurzaming kan ook mooi zijn!

30 november 2021

Vijfjarig bestaan First Crown Beheer

10 mei 2022

Wil je graag in contact komen?

Dat kan! We nemen graag de mogelijkheden met je door. Samen kunnen we kijken naar mogelijkheden waarbij jij focus kan houden op jouw core business.

First Crown Beheer B.V.

+31(0)76 20 08 007 beheer@firstcrown.nl Wij proberen je binnen 24 uur van een passend antwoord te voorzien.