Bond Concepts

Een totaalconcept met de WOW-factor

Sinds 2018 voert First Crown Beheer technisch, facilitair en administratief beheer uit voor de gebouwen van Bond Concepts. Inmiddels betekent dit het beheer van 60.000 m2 aan multi-tenant vastgoed.

Over het project

Bond Concepts biedt hoogwaardige kantoorlocaties aan met de drie belangrijkste ingrediënten voor zakelijk succes: Work, Meet & Connect. Onder de vlag van Bond Concepts verschijnen steeds nieuwe unieke locaties, met één gemene deler: alle locaties staan in het teken van ‘verbinden’. Van de snelle verbinding met de grote steden in de Benelux, tot het aangaan van nieuwe relaties en het ontvangen van bestaande klanten. Bond Concepts is uw verbinding met de toekomst!

Concept

De panden van Bond Concepts kenmerken zich door hoogwaardige gezamenlijke dienstverleningsconcepten zoals een centrale receptie, een bedrijfsrestaurant en /of coffeecorner, luxe vergaderzalen voorzien van alle gemakken en social spaces. De aanvullende diensten zoals schoonmaak, beveiliging, groenvoorziening en ICT-diensten zijn allemaal van dezelfde hoge kwaliteit.

Panden in beheer

First Crown Beheer verzorgt met trots het beheer van de volgende panden onder de vlag van Bond Concepts:

  • Bond Park (18.000 m2 VVO)
  • Bond Towers (14.000 m2 VVO)
  • Bond Den Bosch (14.000 m2 VVO)
  • Bond Gardens (7.000 m2 VVO)
  • Bond City Center (4.000 m2 VVO)
  • Bond Incubator (1.500 m2 VVO)
Bekijk Bond Concepts

Over dit project

Klant
Bond Concepts
Periode
2014 - nu
Locatie
Breda, Eindhoven, Den Bosch, Maastricht

Wil je graag in contact komen?

Dat kan! We nemen graag de mogelijkheden met je door. Samen kunnen we kijken naar mogelijkheden waarbij jij focus kan houden op jouw core business.

First Crown Beheer B.V.

+31(0)76 20 08 007 beheer@firstcrown.nl Wij proberen je binnen 24 uur van een passend antwoord te voorzien.