Druivenstraat 3

Totale ontzorging van huurders tot facturen

De locatie Druivenstraat 3 in Breda, voorheen bekend als gebouw Doornbos, is sinds medio 2019 in beheer bij First Crown Beheer. De eigenaar van het pand heeft het volledige beheer van het pand uit handen gegeven aan First Crown Beheer. Naast het administratieve en technische beheer, voert First Crown Beheer hier ook het commercieel beheer uit.

Over dit project

Het gebouw (3100 m2 VVO) gelegen aan de Noordelijke Rondweg in Breda biedt ruimte aan een kinderdagverblijf en drie zakelijke huurders. Ondanks dat dit pand in het verleden en heden goed onderhouden is, is het voor de komende jaren een pand waar First Crown Beheer focus op wil leggen in verband met de richtlijnen op het gebied van energiemaatregelen. In samenwerking met de eigenaar wordt nu door First Crown Beheer/Bond Energy bekeken welke marsroute er genomen kan worden om in de komende jaren een slag te maken in duurzaamheid, verhoging van comfort en het behalen van een hoger energielabel.

Over dit project

Klant
Vastgoedbelegger
Periode
2019 - heden
Locatie
Breda

Wil je graag in contact komen?

Dat kan! We nemen graag de mogelijkheden met je door. Samen kunnen we kijken naar mogelijkheden waarbij jij focus kan houden op jouw core business.

First Crown Beheer B.V.

+31(0)76 20 08 007 beheer@firstcrown.nl Wij proberen je binnen 24 uur van een passend antwoord te voorzien.