Nieuwsbericht | 08 november 2021

Oog voor veiligheid van uw pand

First Crown Beheer heeft oog voor de veiligheid van uw pand!

Om de parkeergarage van de locatie Bond Towers na een verbouwing brandtechnisch goedgekeurd te krijgen heeft First Crown Beheer in samenwerking met de installateur en het bevoegd gezag een autobrand gesimuleerd. Autobranden verschillen aanzienlijk van andere branden en specifiek als deze plaatsvinden in een parkeergarage. Het is van groot belang om daarom een goed werkende installatie te hebben en procedures om snel te handelen.

First Crown Beheer brandtechnisch

Om de parkeergarage goedgekeurd te krijgen moest de brandmeldinstallatie de brand vroegtijdig signaleren en reageren volgens protocol. Denk hierbij aan het aansturen van sirenes, doormelden naar de meldkamer, brandschermen naar beneden sturen, etc. De brandmeldinstallaties, die onlangs in het beheer van First Crown Beheer is gereviseerd, reageerde juist op deze brand. Na de veilige oefening is de parkeergarage goedgekeurd en kan deze week openbaar toegankelijk worden.

First Crown Beheer brandtechnisch

Meer nieuws

Nieuwe locatie Bond Den Bosch

01 juni 2020

Workshop meldingen en communicatie

14 april 2022

Start bouw NewCold

22 november 2023

Wil je graag in contact komen?

Dat kan! We nemen graag de mogelijkheden met je door. Samen kunnen we kijken naar mogelijkheden waarbij jij focus kan houden op jouw core business.

First Crown Beheer B.V.

+31(0)76 20 08 007 beheer@firstcrown.nl Wij proberen je binnen 24 uur van een passend antwoord te voorzien.