Nieuwsbericht | 01 maart 2023

Maak kennis met Mattijs Nugteren

Mijn naam is Mattijs Nugteren, ik ben 20 jaar oud en momenteel studeer ik Commerciële economie aan de Avans Hogeschool. Sinds Februari 2023 ben ik betrokken bij First Crown Beheer als stagiair. Tijdens mijn stage zal ik mij richten op het commerciële vraagstuk van Bond Academy, een ambitieus scholingsproject in samenwerking met de Avans Hogeschool. Momenteel is Bond Academy nog slechts een idee dat vorm moet krijgen, en ik zal hieraan bijdragen door het opzetten en ontwikkelen van het concept.

Commercie heeft altijd al de rode draad gevormd in de activiteiten die ik tot op heden heb gedaan. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de handel op de beurs, wat uiteindelijk heeft geleid tot mijn huidige parttimebaan als daytrader. Daarnaast heb ik in het verleden verschillende commerciële bijbaantjes gehad.

Al met al kijk ik uit naar deze nieuwe uitdaging en ben ik vastbesloten om mijn commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen en bij te dragen aan het succes van First Crown Beheer.

 

Meer nieuws

Innovatie in vervoer: First Crown beheer verwelkomt drie nieuwe bedrijfsbussen

16 oktober 2023

Nieuwe locatie Bond Den Bosch

01 juni 2020

Samenwerking NewCold

19 april 2022

Wil je graag in contact komen?

Dat kan! We nemen graag de mogelijkheden met je door. Samen kunnen we kijken naar mogelijkheden waarbij jij focus kan houden op jouw core business.

First Crown Beheer B.V.

+31(0)76 20 08 007 beheer@firstcrown.nl Wij proberen je binnen 24 uur van een passend antwoord te voorzien.