Nieuwsbericht | 14 mei 2020

Oprichting ESCO

Na jaren van onderzoek en voorbereidingen is de oprichting van Bond Energy sinds 14 mei 2020 een feit. Bond Energy, een samenwerkingsverband tussen de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en First Crown Beheer, is een zogenaamde Energy Service Company of kort gezegd ESCO.

Een ESCO is een bedrijf dat zich richt op het energiebeheer van bedrijven en gebouwen op lange termijn. Wanneer er interessante mogelijkheden zijn neemt een ESCO het energiebeheer van een dergelijk gebouw over en investeert in energiebesparende maatregelen. Dit levert naast rendement voor de ESCO ook voor gebouweigenaren diverse voordelen op. Zo zijn voor de gebouweigenaar naast kostenbesparingen door verminderd energieverbruik ook het verbeterde comfort voor de gebruikers, het (sneller) behalen van duurzaamheidsdoelstellingen en het uit handen geven van het onderhoud voordelen.

Bond Energy is al gestart met diverse duurzaamheidsinitiatieven. Zo liggen er al vergevorderde plannen voor het plaatsen van zonnepaneelvelden en het vervangen van W-installaties op diverse panden.

Voor meer informatie over Bond Energy kun je terecht bij Marcel van Broekhoven.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Meer nieuws

Samenwerking nieuwe huurder Volksbank Den Bosch

05 september 2020

Vacature Facility Manager

29 mei 2024

Samenwerking NewCold

19 april 2022

Wil je graag in contact komen?

Dat kan! We nemen graag de mogelijkheden met je door. Samen kunnen we kijken naar mogelijkheden waarbij jij focus kan houden op jouw core business.

First Crown Beheer B.V.

+31(0)76 20 08 007 beheer@firstcrown.nl Wij proberen je binnen 24 uur van een passend antwoord te voorzien.