Nieuwsbericht | 09 december 2021

Lagere bedrijfskosten door energielabel A

Verbeteren van het energielabel

Sinds eind december 2020 voert First Crown Beheer het beheer uit op de locatie Bergschot 69 te Breda. Eén van de acties in 2021 was het vernieuwen en waar mogelijk verbeteren van het energielabel. Samen met onze partners op het gebied van energie en duurzaamheid hebben we kritisch gekeken naar de technische en bouwkundige mogelijkheden om te zien hoe we naar een hoger energielabel konden komen. Met enkele simpele aanpassingen hebben we het energielabel kunnen verhogen en mag het pand de komende 10 jaar het energielabel A dragen.

Niet alleen voor het milieu is dit een fantastisch resultaat, maar ook in verband met de hoge energieprijzen en de steeds strenger wordende wet- en regelgeving is dit een goed uitgangspunt! We zijn echter nog niet klaar op deze locatie, want we zijn alweer aan het kijken naar verdere verbetering van dit label. Maar daarover later meer!

Bent u benieuwd hoe u uw bedrijfskosten lager kunt brengen en bij kunt dragen aan een beter klimaat? Wij kijken graag met u mee wat wij voor u kunnen betekenen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Meer nieuws

NIEUW PLAN WINKELCENTRUM DE BIGGELAAR

01 april 2022

Gevelreiniging Bond Park

11 april 2022

Maak kennis met nieuwe collega Jasper

07 april 2022

Wil je graag in contact komen?

Dat kan! We nemen graag de mogelijkheden met je door. Samen kunnen we kijken naar mogelijkheden waarbij jij focus kan houden op jouw core business.

First Crown Beheer B.V.

+31(0)76 20 08 007 beheer@firstcrown.nl Wij proberen je binnen 24 uur van een passend antwoord te voorzien.